HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Üzenet (...a jövőnek)

2008.11.06. 07:50 | csa3a | 1 komment

"Valóban, sokan sokféle képpen látjuk az elmúlt időszakot. És abban is igazad van, hogy te sosem klikkeltél másfelé, csak Magyarországnak. De kérlek, ne mond azt, hogy a legtermészetesebb módon mentünk mi el másnak klikkelni, vagy, hogy én ezt a legtermészetesebb módon mondom. Mert ez, szerintem, nem igaz. Mi nagyon is sokat hezitáltunk rajta (ahogy mondtam is), hogy mi legyen, lehetne a megoldás. Volt itt mindenféle szavazás, durcáskodás, kitiltás, visszaengedés, hiszen mi is sokfélék vagyunk, így sokféle módon próbáltunk reagálni. Mi akkor csak azt tartottuk szem előtt, hogy hogyan tudna Magyarország győztes pozícióban maradni, és úgy éreztük, hogy veled, (már bocsáss meg), ez hosszú távon nem sikerülhet. Szerintem a "klikktörténelem" minket igazol. Való igaz, hogy azóta, mióta mi elmentünk, nyertetek pár csatát. De azért, ha visszanézed a statisztikákat, be kell, hogy lásd, ha mi maradunk (a szerverek, a fejlesztők, és nem utolsó sorban a fejtők), akkor ma nem arról lenne szó, hogy Magyarország 20-30 vesztes forduló után visszavág. Akkor ma japánnak lenne oka, de most épp nem lehetősége feltámadni.

És ez az, amiről a mai napig úgy gondolom, hogy minket igazol. Az a bizonyos szavazás a jövőről, ma már a múltról szólt. Nem hiszem, hogy tévedtünk. Mi, akik ma othernek mondjuk magunkat, eljöttünk. Bűn, a te szemszögödből, ez igaz. Ha maradunk, minden más lenne, lehetne, és hosszú győzelmi sorozatról beszélhetnénk. Mi nem tudtunk így maradni, Te viszont igen.

De. Te beszélsz mindig egységes, önmagához hű, kikezdhetetlen "szervezetről" (ha nem is te, de Via sokat papolt róla a te védelmedben, és akkor ő ott sokat tehetett vagy nem tehetett (nem tett). Szerinted: ha egy emberi test megbetegszik (bocsáss meg a hasonlatért), akkor mi a teendő: kivágni a rákos daganatot, ami az egész szervezet pusztulásáért felel (és akkor ezt tán még nem is tudjuk biztosan), vagy azt mondani, hogy már bocsi, de ő is ennek az egységes egésznek a része, így ugyanúgy joga van a "szervezetben" élni, mint bármely más egészséges testrésznek? Naná, tudom, hogy a rák erre mit felelne. Azt mondaná, hogy ha ide nőhettem, akkor jogom van itt lenni, és ha miattam bukik az egész test, akkor az nem az én hibám, hanem az egész testé. De te egy ember vagy, aki gondolkodik. Szóval tőled kérdezem? Te mit tennél? És nem a te helyedben, hanem mondjuk az immunrendszerében?

Mert igaz, hogy a "szervezet" veled is tovább él(t), de ez az "élet" nyilvánvalóan már csak vegetálás volt. A rák lehet arra büszke (bocs mégegyszer a tán morbid hasonlatért, nyilván sántít, mert a rák nem gondolkodik, de te viszont igen, ezt sokszor bebizonyítottad), hogy igen, mi együtt sok mindenre képesek voltunk!

De Te, Karway, te hogy gondolod? Mert én, bevallom, így látom. Sőt, így láttam azóta, hogy az első topfejtő azt mondta az e2c3 cseten (amit te lenéztél, mert a tccseten voltál király), hogy ez az ember bekaphatja, én inkább lelépek, mint hogy helyette küzdjek a lehetetlenért. És hányan voltak? Azt mondták, (nem mind ennyire nyíltan persze), hogy ha nem a mi (fejtők) munkája a fontos, akkor ezek az emberek próbálják csak nélkülünk megnyerni a játékot, de nem fog sikerülni. Ők is tudták (tán gőg volt? az immunrendszer gőgje?), amikor elmentek, hogy ha elmennek (márpedig elmentek), annál kevesebb az esély a győzelemre. És mi ezt, ezt a menekülést láttuk. Egy bizonyos beteg sejt miatt menekül a többi "egészséges".

El tudod te képzelni ezt a dilemmát? Látjuk, hogy mennek el a nyerő emberek, hogy eszünk szerint mi is mennénk, de szívünk szerint maradnánk még, mert mi, mi meg akarjuk nyerni ezt a harcot a süllyedő hajó ellen, mi nyerni akarnánk Magyarországnak, de így egyre kevésbé lehet? El tudod képzelni? (elárulom, k*rva sz*r érzés volt)

Na ez az, amiről eddig beszéltünk! Miért vagyunk, miért vagyok még én, személy szerint most is itt, ezen a fórumon? Mert basszus, még mindig győzni akarok! Még mindig győzni akarunk a betegség fölött, a hajó süllyedése fölött. Közülünk sokak számára, ez már csak a beteg ember kárörvendése, amikor úgy érzik, hogy a k*rva anyját a ráknak, ha mi bukunk akkor ő is vesszen. De azért még mindig hiszünk a győzelemben, mert még mindig a szervezet része vagyunk.

Ti most megmutatjátok, de legalábbis megmutathatjátok, hogy a beteg ember győzhet. Ez becsülendő. Ki az, aki egy ilyen heroikus küzdelemből ki tudja zárni magát? Én nem, az biztos! Szurkolok nektek, hogy megmutassátok! Igen, ez a beteg test, "ezer sebből vérezve", meg tudja rázni magát, feltámad még egyszer a halottaiból. De ez egy beteg test. És csak még egyszer. Ami szép. De ha nem lenne beteg.... na akkor mi lenne? Övé lenne a világ?

Azt írod, hogy te, aki elkezdted így, továbbra is Magyarország klikkjeit gyarapítod. A társaiddal. Igaz. De kik azok a társak? Nem őket akarom lebecsülni, mert szép az, amit most tesztek . De ők nem azok a társak, akikkel elkezdted, akikkel egykor sokszor, ha nem is mindig, győztél. Nem fáj, hogy akik elmentek, szinte örökös győzelemre segíthettek volna? Nem érzed? Te! Tényleg nem érzed, hogy Te vagy az a rákos daganat, ami ezt a szervezetet, Magyarországot megakadályozta az örök, de legalábbis egyértelmű dominanciában, ebben a játékban? Te! Tényleg nem érzed? Tényleg azt hiszed, hogy a kitartásoddal, győzelemre segítetted őket? Kiket?

Én megmondom: a japánokat. Veled buktuk el a harcot. Kitartottál, a végsőkig. Nincs olyan, aki ezt nem becsülné. Kivéve azt, aki emiatt bukik. Mi, "otherek" veled voltunk. Amíg egy volt a cél. Amíg a győzelem volt a cél. De te mást akartál. Te azt akartad, hogy együtt bukjunk, vagy együtt győzzünk, bár tudtad, hogy együtt győzni nem fogunk. Mi, együtt, győzni akartunk. Ma belátjuk, hogy ez külön nem megy. Te belátod? Úgy, hogy tudod, együtt már soha nem fog menni?

Ez, afféle nekrológ. A miénk, a tiétek. Ma, talán győztök De győztesnek mondhatod te magad, Karway? Te, aki miatt ma Other egyáltalán létezik, létezhet? Te ott maradtál. Mi eljöttünk. Ha te nem vagy, mi is ott maradtunk volna. Hungary elbukott. Other egy "játékos" csapat maradt. Japán talán győz. Japán majdnem mindig győz. A clicker világbajnokság meg unalomba fulladt. Kakas csak kifigurázza, és igaza van. Ez már nem versengés, ez már eldőlt.

Ki győzött?

üdv: dracul"

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr37753350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csa3a · www.hupper.hu 2008.11.06. 07:57:57

Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem.
Majd visszaolvassuk egy év múlva :)
süti beállítások módosítása