HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

KUPAGYŐZELEM! 2009.

2009.12.31. 08:42 | csa3a | 4 komment

Örömmel kerestem fel blogomat összefoglalni az idei történéseket. Mivel is kezdhetném mással az évértékelést, minthogy GYŐZTÜNK! Kétévnyi várakozás és küzdelem után végre megszereztük a csillogón fénylő aranyserleget. Magyarország első lett a 2009. évi klikk-csatában. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett benne, de annak is, aki csak biztatásával segítette a harcot, és nyomon követve az eseményeket. Örüljünk együtt a sikernek!

Az év elejéről már kicsit homályosak az emlékeim, ezért mindenkitől elnézést kérek, ha valamire nem pontosan emlékszem. Node erre jók a kimutatások, elő is kapom az egyik táblázatot, köszönet Papa-ja-nak a kitartó eredménylista gyártásért. Az év eleji első 3 forduló a japánoké volt, kicsit csalódottan kezdtük az évet, némi keserűséggel a 2008-ban majdnem megszerzett összetett győzelem ízével. Ezt követően azonban sikerült 9 győzelmet aratnunk zsinórban, ami jó lendületet adott a továbbiakhoz. Egészen áprilisig, mikor is a japánok beleerősítettek, nomeg ha jó rémlik Ian is borzalmas kacsákat prezentált. Felváltva nyertük a fordulókat, tartva a megszerzett előnyt. A nyári szünetben aztán lesöpörtük őket, a robotok kitartásával nem tudták felvenni a japánok versenyt, a lelkesedésük alábbhagyott. Szeptemberre sikerült szinte behozhatatlan előnyre szert tennünk, és már csak arra kellett vigyáznunk, hogy a fordulókban a 2. helyek meglegyenek.

Kapcsolatunk az ellenféllel továbbra is jó. Nincs ellenségeskedés japán barátainkkal egy percig sem, csupán rivalizálásnak mondhatom. Kicsit elhúzva az előkészületeket, az időközben a klikkporondról eltűnt tajvaniakat is beszervezve októberben ismét megrendeztünk a három ország (Japán, Tajvan és Magyarország) közös webrádió showját, ami immáron az 5. volt a sorban. A nyári dallamokra épülő műsor a szokásos jó hangulatban telt. Ha bárkinek kedve van az ellenféllel kapcsolatot tartani, akkor jelentkezzen nálam, s a nemzetközi klikker Skype fórumon megteheti. Gyertek minél többen.

November elején aztán végleg bebiztosítottuk a kupagyőzelmet, s az év végéig már nem is adtuk ki a kezünkből a serleget. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek (akit esetleg név szerinti felsorolásból kihagyok, attól már előre is elnézést kérek). Legnagyobb érdem Fricike által írt és az év folyamán tökéletesített robot volt, dns, bandrew és via_mala segítette a háttérben a technikát. A győzelmek nem jöhettek volna létre a szorgos proxyzók nélkül, Karaj, karway, hiper, coolness, ImuHUN terelgette a szálakat. És természetesen, de nem utolsó sorban a vadászok emberfeletti teljesítménye nélkül sehol se lettünk volna, hdekakas, monyt, Hupikek2, gcs, mokka, kpiri, lizike, hupperanda, szemi, és még sorolhatnám. Az egyéni vadászversenyt hdekakas nyerte, akinek „kakaskodása” a chat színfoltja volt, s játék a játékban: a „Hupper” e2c3 csapatnak is megszerezte a győzelmet.

Mit várok a következő évre? Ugyanezt, sőt, még ettől is többet. Ne bízzuk el magunkat, lebegjen mindig a szemünk előtt, hogy hogyan lehetünk még jobbak. Több klikk, tehát több szál, több vadász kell. A régi-új visszatérők remélem, hogy minél többen lesznek, és új embereket is sikerül elcsábítanunk a játékhoz legalább egy programfuttatás ereéig. Fegyvereinket folyamatosan fejlesztjük, ha kell, egyelőre kivárásra játszunk e téren. Nem szeretnénk minden puskaport ellőni, de ha erősödik a japán sereg, akkor mi is odacsapunk a lovak... akarom mondani a szálak közé.

Gratulálok még egyszer mindenkinek a fényes kupagyőzelemhez! Hajrá Hupperek 2010-ben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr631634385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csa3a · www.hupper.hu 2010.01.08. 17:43:08

Szerző: vicodin

Őszinte gratulációm, csak így tovább! 20 kattintással magam is hozzájárultam az idei versenyhez :)

Lenne egy kérdésem, az indexes cikkben van egy ilyen mondat: "Ian szerint ez a két nemzet iktatja ki legügyesebben a csapdákat, bár a problémák megoldását egészen máshogy közelítik meg, nyilván az eltérő kulturális és oktatási háttér miatt"

Erről lehetne egy kicsit bővebben? Miben lehet megragadni az az eltérő gondolkodást? Laikus vagyok, nem geek nyelven kérem a választ :)

csa3a · www.hupper.hu 2010.01.08. 17:44:57

véletlenül kimoderáltam előző kommentet. bocs.

fogalmam sincs mire gondolt a cikk szerzője, de jól hangzik. az biztos, hogy mi többet és hatékonyabban programoztunk mint ők.

vicodin 2010.01.10. 11:07:24

@csa3a: Köszi a választ. Egy nagy rejtéllyel kevesebb.

Magyarósi Csaba 2012.04.27. 17:27:27

@csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai meghirdetojenek!
süti beállítások módosítása