HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Zeusz haragja

2007.08.20. 08:44 | csa3a | Szólj hozzá!

Igazából egy másik cikket terveztem írni, de az élet mindig közbeszól. Egyre izgalmasabb ez a forduló! Mikor már azt hisszük, hogy minden rendben, és most aztán már tuti nem előznek meg minket mélyen tisztelt ellenfeleink, akkor becsap a villám. És ezt most kivételesen értsd szó szerint! Zeusz, az ég és a villámok ura most az e2c3 szervert érte el. A tegnapi viharban a szerver optikai összeköttetése megszakadt, és a szolgáltató emberei ugyan a sárral dacolva megjavították a hibát, ennek ellenére az továbbra sem elérhető. Egy jól irányzott atyai pofon ráférne, de ehhez ott kéne lenni legyintés távolságban. Jelenleg arra várunk, hogy a szerverhelyiségbe a portás 9 óra felé beengedje az embereket. Már ha a „jó” portás van, aki be is engedi őket. Mert ugye mikor történjen a baj, mindig mikor ünnep van, és élő indián nincs a vadászmezőkön.

Most nem tehetünk mást, minthogy mindenki szépen itthon marad, és az ablakból nézi az augusztus 20-i parádézó repülőrajokat, s közben lövi a saját kacsáit szakadatlan. Többen vadul elkezdték keresni a működő proxykat, speciel én nem sok sikerrel jártam e téren. Éjszakai vadászaink még reggel is kitartanak, erősítve a „reggelizőket”, és most nem az evésre gondolok kivételesen. A japánok szokás szerint stabilan tartják a sebességet, talán még egy picit rá is kapcsoltak. Ha így folytatják, akkor 3 órán belül megelőznek minket. Reménykedjünk, hogy nem így lesz, és hamarosan felpörgetjük a sorozatlövőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr80144155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása