HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Győzelem

2007.08.22. 07:48 | csa3a | 1 komment

Örömmel tudatom mindenkivel, aki még nem értesült volna róla, hogy a meglehetősen izgalmasra sikerült 15. fordulót szoros versenyben a japánok előtt megnyertük! Pihenni azonban nincs időnk, mert máris elindult a következő menet, melyben már egy pici hátrányt is sikerült összeszednünk.

Sajnálatos módon Ian sem pihent a babérjain, bevezetett egy teljesen új captcha rendszert. Hát gyerekek! Ilyen selejtes, rosszul sikerült kacsákat még nem látott a világ. Kis- és nagybetűk meg egy-két szám rendszertelenül, eltorzítva, megfirkálva váltakozik. Jó, ha valaki ötből négyet eltalál. Vadásztársunk szerint ezeket Ian 5 éves gyereke rajzolja, aki most tanul írni. „Nem baj kisfiam, majd belejössz. Vadász bácsiknak jó lesz az fejtegetni.”

Az egyszerre bevihető kattintások száma is 888-ra csökkent. Ez azonban nem okozott különösebb fennakadást nálunk, a kattintó programunk fejlesztői és a szerver program írói gyorsan reagáltak az eseményekre. A kacsaszabályok eltűntek, így már ez sem segíti a vadászok dolgát a célzásban.

A változtatások tajvani ellenfeleinket teljesen padlóra küldték, tegnap lényegében csak nullát kattintottak. Az új kacsarendszerrel mi is nagy hátrányt szenvedtünk, mivel szerver oldali felismerő programunk ugyan megy, de lényegében használhatatlan. És mivel sokkal kevesebben vagyunk, mint a japán ellenfeleink, bizony nem lesz egyszerű a mindig ébren levő szamurájokkal lépést tartani. Most aztán tényleg mindenkire szükségünk van. De ne feledjétek, összefogva legyőzhetünk bárkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr23145730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aukc 2007.08.22. 12:17:07

Sokkal nehezebb az új kacsákat fejteni, ráadásul idegesíti az embert, hogy nemcsak lassabban fejt, hanem egy csomó hibával is. Így aztán kevés vadász vállallja be, hogy romoljon a statisztikája. Maradunk is le rendesen. Remélem a kínai írásjelek nem kerülnek bevetésre.
süti beállítások módosítása