HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Kacsasült sok személyre

2007.08.26. 09:55 | csa3a | 1 komment

... avagy hogyan lőjünk 3000 kacsát egyhuzamban.

Hozzávalók:

  • 1 db TurboHunter (TH)
  • 1 db E2C3 felhasználói név
  • 1 db zenelejátszó
  • 0,5 liter folyadék (tetszés szerint)
  • 3000 db kacsa

Elkészítési idő: 2,5-3 óra

Előkészítés:

Nézzünk ki egy ellenfelet a vadászranglistán, aki előttünk áll 2000-2500 ponttal, csakhogy lássuk a célt. Őt fogjuk behozni. Készítsük elő jól megszokott zenelejátszónkat, és állítsunk be rajta egy Internetes rádiót, vagy egy hosszú track-listát. Kedvenc előadónk legújabb lemezét nem javasolom, mert egy párszor körbe fog fordulni, és az felettébb unalmas és zavaró egy idő után. Készítsünk be fél liter folyadékot a kezünk ügyébe, mely tetszés szerint lehet bármi. Ez még később fontos lehet! Vigyázzunk a magas alkohol tartalommal, mert az az input-output folyamatokat túlságosan meggyorsítja. A családtagokat küldjük el egy időre, és a „Ne zavarj!” táblát akasszuk ki az ajtóra. Telefonunkat némítsuk le, de legjobb, ha ki is kapcsoljuk. A TH programunkhoz töltsük le a legergonómikusnak ítélt beállításokat, majd tekerjük az időzített leállás számlálóját 3000-re. Tegyük fel a célzószemüveget, és jelentkezzünk be.

Elkészítés:

Akkor induljunk neki: 3000 kacsa egyhuzamban, most! A jól megtermett kacsákat könnyedén gépelve lődözzük. A nehezebb, olvashatatlanokat kicsit közelebb hajolva (na azért ne annyira) silabizáljuk ki. Sok időt ne töltsünk vele, inkább lőjünk a levegőbe vaktában, mint hogy elszaladjon.

Még 2800 kacsa: A kezdeti lendület kezd egy kicsit alábbhagyni, nem is olyan egyszerű ez, mint ahogy hangzik. De ne csüggedjük, a maratonfutók se szokták már az elején feladni. Kortyoljunk egy kicsit italunkból, de csak mértékkel!

2500 kacsa: Már kezd az ember fáradni, az ital is fogy rohamosan, hiába a takarékoskodás. Jó lesz vele leállni egy időre.

2000 kacsa: A harmada már megvan! A hátsónk elfáradásának kerülése végett időnként nyújtózkodjunk, vagy álljunk fel a székből. Persze a kezünk közben mindig a billentyűzeten legyen.

1500 kacsa: Fél távnál kipróbálhatjuk a fáradt szem frissítésének módszerét. A kacsa lelövésének pillanatában csukjuk be a szemünket fél másodpercre, pislogjunk sokat.

Már csak 1000 kacsa: A rádióban is milyen unalmas számok mennek már megint! Lehet, hogy mást kellett volna választani. Na majd legközelebb, most ne nyúljunk semmihez, nehogy kiessünk a ritmusból. Koncentrálni, koncentrálni. Egyre több a hiba, de ne törődjünk vele, csak így tovább.

500 kacsa: Már majd 2 és fél órája itt ülünk, most már nem szabad feladni. Pedig ki is kéne már menni, de nagyon. Azt mondják a melegben magától is felszívódik.

200 kacsa: Szinte mindjárt vége, gondoljuk azt, hogy ennyit bármikor nevetve lelövöldözünk. Mintha most kezdenénk az egészet! Ennyi kacsa, ugyan már. Semmiség!

0 kacsa! És megvan. Hihetetlen, de elfogytak, TH leállt. Kész a kacsasült 3000 kacsából sok személyre. Ugye nem is volt olyan nehéz. Kis idő elteltével, ha már kezdjük érezni zsibbadt ujjainkat, és nem szédülünk nagyon, akkor megnézhetjük sikerült-e ellenfelünket megelőzni. Ha közben ő is lőtte a kacsákat, akkor se búsuljunk. Egy kis séta és levegőzés után újult erővel ismét nekifoghatunk ennek a kacsa remeknek. Jó étvágyat mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr84149146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

!Rooland! 2007.08.26. 12:47:05

Gratulálok a recepthez!
Bár nehéz ezt az étket megfőzni, de nem lehetetlen. Sajnos sok sört öntöttem hozzá, ezért nekem idő előtt leégett :-)
süti beállítások módosítása