HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Hajrá tejivók!

2007.09.02. 09:00 | csa3a | Szólj hozzá!

És igen, megalakultunk. A tejivók csapata jelenleg kemény 2, azaz kettő fővel lövi kíméletlenül a kacsákat.
A vadászházban mostantól bárki csatlakozhat egy csapathoz, vagy igény szerint újabb csapatot alakíthat. A csapatok között kemény küzdelem folyik a vadászat során. Az eredményeket, és az aktuális csapat ranglistát a vegyes statisztikák között lehet megtalálni.
A tejivók csapata várja a további lelkes vadászokat, a saját profilban állítsd be, hogy te tejivó vagy, és már tüzelheted is a kacsákat. A csapat nem titkolt szándéka, hogy a SNAPSZ, főként alkohol fogyasztókból és szimpatizánsaikból álló csapatot maga mögé utasítsa. Ez az egyelőre csekély létszámunk ellenére is sikerült. A másik csapat bizonyára még a sörök és egyéb szeszes italok beraktározásával van elfoglalva így korán reggel. Remélem létszámunk azért növekedni fog, és az egészséges élet hirdetői győzelmet aratnak ebben a fordulóban.
Annak érdekében, hogy ellenfeleinket kiismerjük, mi is megkóstoljuk ezt az ördögi folyadékot (személy szerint gyakrabban), hogy ellenfeleink harcmodorát elsajátítva kemény ellencsapásba kezdjünk. Így hát várunk mindenkit, aki esetleg csak reggel, vagy csak ritkán iszik tejet (de laktóz érzékenyek is jöhetnek szolidaritásból). Együtt legyőzhetjük ezt a vérszomjas (vagy inkább csak szomjas) bandát.
Vadászara fel, hajrá tejivók!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr11155635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása