HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

18. forduló

2007.09.12. 10:00 | csa3a | Szólj hozzá!

A 18. forduló végén Ian már megint nem tudja jó dolgában, és szabadidejében mit csináljon, hogy elrettentse az ádáz kattintókat az oldaláról. Olyan új kacsarendszert vezetett be, amit már senki nem tudott elolvasni. A ködben lövöldözés szerencsére csak pár percig tartott, aztán egy kicsit finomított rajta öreg barátunk. Most már olyan esőben lövöldözős a hangulat, ami így is eléggé fárasztó. Fejlesztőink se voltak restek, és a célzó szemüveg mellé egy esőlátó is készült, mellyel a kacsák némileg élesebben látszanak. A maximális kattintás is 950-re növekedett, de ez TC-nek nem okozott különösebb problémát, automatikusan követi az ilyen trükköket.

A szépnek mondható 2. helyet ismét könnyedén sikerült bebiztosítani magunknak. Az új emberek toborzása folyamatos, de ebben mindenki segítségére szükség van.

Elszánt vadászaink fogadalmakkal ösztönzik a lazsálókat: 500-1000 kacsát visznek majd terítékre minden nap. Reméljük elég lesz a győzelemhez, ha mindenki így tesz a következő fordulóban. Te bevállalod? Én igen, mihelyst gép közelébe kerülök.

Sajnálatos módon a következő fordulót személy szerint teljes egészében ki kell hagynom. Rómába utazom egy kicsit pihenni. De ezt követően újult erővel, és még egy hét szabadsággal, így sok szabadidővel jövök vissza. Izzítsátok és hangoljátok a fegyvereket addig, ne hagyjuk magunkat, a játék folytatódik!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr19172869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása