HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Út a győzelem felé?

2007.10.16. 10:50 | csa3a | Szólj hozzá!

Csapataink a 23. fordulót igen jól kezdték, hála Iannak és könnyű kacsáinak, melyekkel a 3. generációs robotcsapatok, kiegészülve a lelkes vadászokkal könnyedén elbántak. Ezzel tetemes előnyt szereztük a japánok előtt, akik fáradni látszanak. Hétvégére le is állt a ccc szervere, egy kis pihenőt hagyva az ellenfeleknek.

Jól is jött a kis szünet, mert így nyugodtan hallgathattuk meg a másodszor megrendezésre került három ország rádió showját (JaHunTai webradio DJ battle II.). Aki lemaradt róla, vagy újra hallani szeretné, az adás elérhető a djshow.extra.hu oldalon.

A toborzás tovább folytatódott. Az Index.hu újabb cikke épp a döntő pillanatban került ismét a címlapra, erősítést hozva ezzel megfáradt vadászainknak. A fejlesztők tovább folytatták a fegyverek csiszolgatását.

Belső viszályok most is vannak, voltak és lesznek is. Egy közösségben nehéz fenntartani az érdekellentétek között a kényes egyensúlyt, főként, ha nehéz helyzetbe kerülünk. Többen megkérdőjelezték a győzelem fontosságát, illetve egyes személyek pozícióját, és többre tartották a jó hangulatot a játékban való sikertől. Mások egyszerűen megunták a játékot. Itt hagytak minket, ez az ő egyéni döntésük. A Hupper közösség ettől függetlenül megmaradt, és kicsit átalakulva ugyan, de továbbra is folytatja a küzdelmet Magyarország sikeréért. Természetesen a régi tagokat továbbra is visszavárjuk, ha kedvük támad egy kis kacsavadászatra.

Remélem a siker nem fog elmaradni, és egy pár fordulót megnyerünk, csökkentve ezzel hátrányunkat a clickclickclick összetett ranglistáján. Ez rajtad is múlik! Gyere és segíts!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr6197865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása