HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Hogyan tovább? tovább... tovább...

2008.04.26. 16:24 | csa3a | 1 komment

Vészesen fogyunk! Szörnyülködve nézem napról napra a statisztikákat, egyre kevesebbet találkozom a hupperekkel, néhányan itt hagytak minket, mások egyszerűen megunták, vagy csak nincs idejük.
De nem adom fel a küzdelmet ebben a teljesen értelmetlennek tűnő játékban! Miért is? Mert ez nem egy egyszerű játék, hanem összefogás, szervezés és szervezettség. És legfőképp tudás! Hogyan lehet, hogy egy demográfiailag fogyatkozó, és jelentéktelennek tűnő nemzetre felfigyelnek a világban? Úgy hogy nem vagyunk mindennapiak, egyedülállók vagyunk, a magyarok különleges népség! Tudásunk számottevő, csak ki kell használni.
Amiben nem jeleskedünk az az összefogás. Két magyar olyan, mint két dudás egy csárdában.
Célunk egyértelmű: győzni ebben a játékban! Van akik ez önös érdekektől vezérelve, a "csakazértismegmutatomhogyénmásvagyok" álláspontot képviseli. Nem tudom megérteni továbbra sem, hogy miért ez az akaratosság, mire fel ez a nagyravágyás, különcség, mért nem lehet, hogy közösen elérjük azt a cél, amit mindannyian akarunk, csak magunknak sem merünk bevallani. Belefásultunk ebbe a helyzetbe, és már nincs kiút? Részemről továbbra is van. Néhányan megrökönyödnek ezen, de szerintem akkor is össze vagyunk kötve, ezen nem tudunk változtatni, és ez nem csak a játékra értendő.
Út az győzelemhez pedig egyszerűbb, mint gondolnátok! Csak pár ember kell internet kapcsolattal, mondjuk úgy 500. Mi az 10.000.000-hoz képest, szinte semmi. De mégsem olyan egyszerű! Mert ki szól annak az 500-nak? Nem más mint TE!
Gyere és toborozz huppereket a játékba! De ez nem elég! Buzdítsd őket, hogy ők is szerezzenek még embereket! Minél többen vagyunk, annál több az esélyünk a japánokkal szemben, akik szintén fogyatkoznak.
Nem adjuk fel, fogjunk össze és tevékenyen szervezzük meg az új hupper közösséget! Hajrá magyarok, kattintásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr39443303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exklikkelő 2008.05.30. 13:05:27

" Van akik ez önös érdekektől vezérelve, a "csakazértismegmutatomhogyénmásvagyok" álláspontot képviseli.

Nem tudom megérteni továbbra sem, hogy miért ez az akaratosság, mire fel ez a nagyravágyás, különcség, mért nem lehet, hogy közösen elérjük azt a cél, amit mindannyian akarunk, csak magunknak sem merünk bevallani. "


Azzal kezdem hogy kis ideig részt vettem a játékban a magyaroknak klikkelve pár fordulón keresztül. Aztán befejeztem.

Szerintem egyszerűen vannak olyan emberek akik egy játékban nem szeretnek olyanokkal egy csapatban lenni, akiket nem kedvelnek jellemtelenségük, butaságuk miatt. Nekik a cél a játék élvezete jó hangulatban, nekik megfelelő társaságban. Beléjük azt nevelték a szüleik, hogy nem fontos a megítélésük szerint arra nem érdemes emberekkel egy közösségben lenni, még akkor sem ha azok a valakik arra hivatkoznak a játék kapcsán, hogy emiatt hazaárulók akik nem klikkelnek magyarországnak, de magyar állampolgárok. Szerintük nem nemzettudatról szól ez a játék, hanem közösségekről, csapatokról.
Semmiben nem magyarabb az aki klikkel, mint aki nem. Ám aki ezt nemzettudatból teszi, nem a játékban kialakított közösség hangulatáért, az idióta. Márpedig én úgy nézem vannak jelenleg is személyes ellentétek a magyar csapat tagjai közt.
Levontam a következtetést; aki nemzettudatból folytat egy játékot olyan emberekkel együtt akiket utál, az vagy demagóg nacionalista, vagy az életében nem talál más lehetőséget, ahol némi elismerést, sikereket érhet el. Egyik esetben sem vonzó a közösség.

El kellene gondolkoznotok azon, hogy nem nemzeti érdek a játék, hanem közösség építésre lehetőség. Ebbe az irányba kellene lépnetek, és akkor lehet, hogy többen is lennétek, kevesebben "hullanának" ki.

- Közös programok a tagoknak,
- Valódi közösségi portál hangulat
- Ahogyan egy közösség működik "nemzetérdek" nélkül szemlélni a dolgokat, akikkel többeknek baja van azt kiközösíteni,
- Vezetésre és a környezet felé kommunikációra alkalmas képviselők,
- és a legfontosabb, nem teljesítmény orientáltság, hanem játékhangulat megteremtése

ezek automatikusan meghoznák a létszámot, ezáltal a győzelem lehetőségét görcsölés, pánikhangulat, és feszültség nélkül.
süti beállítások módosítása