HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Győzelmi sorozat

2009.03.20. 17:07 | csa3a | 2 komment

Megcsináltuk! Legyőztük őket. Jobbak voltunk. Lesöpörtük őket a pályáról... és még folytathatnám. És folytatom is! Végre nem arról kell beszélnem, hogy „gyere te is egy vesztes csapatba, hogy nyerjünk”, hanem, hogy csatlakozz hozzánk és élvezd a sikert. Azért ez kicsit jobban hangzik, nemde? De kinek és minek is köszönhetjük ez az idei hét győzelmet? Annak a kis csapatnak, akik a háttérben dolgoznak. Igen. De ez a „háttérmunka” miért is van a háttérben? Ennek több oka is van, persze ezek csak személyes vélemények, nem kell komolyan venni. A fejlesztők. Nincsenek sokan: dns, fricike, bandrew. A kiegészítő háttércsapat mindenféle munkára sza, polarfox, via_mala, néha tron, és persze én is itt vagyok hülyeségeket irkálva mindenkinek. A robottechnikát nem volt célszerű tovább titkolni, hiszen mindenki tudott róla, a japánok ugyanúgy használják, csak nem olyan jól, mint mi. Hogy még hatékonyabbak legyünk a technikai csapatot kiegészítettük a top proxyzókkal: imu, karway, karaj, coolness. E létszám felett nem kezelhető a robotcsapat hatékonyan. A sikereket alapvetően ennek köszönhettük. De semmire nem mentünk volna, ha a vádászok és a számos szálfuttató nem csatlakozik a seregbe. Az elmúlt időszakban soha nem látott számban csatlakoztak hozzánk új és régi tagok. Ezeket próbáljuk megtartani, sőt bővíteni! Hogyan? Fontos a párbeszéd. Hajtsuk a fórumot a chatet, beszélgessetek. Persze aki nincs regisztrálva ezekre, az nem is tud hozzászólni. Erre vonatkozólag körlevél és személyre szóló levél is ment, némi eredménnyel.

A győzelemhez ez a sok összetevő szükséges, mint egy gépezetben. Ha egy valami kiesik, leáll az egész. Én próbálom hangolni ezt a bonyolult és igen érzékeny a „gépezetet”, több-kevesebb sikerrel. Miért nem vonunk be mindenkit a döntésekbe? Mert úgy nem lehet döntéseket hozni. 8-10 ember felett a véleményegyeztetés és a döntés meghozása olyan hosszú időt vesz igénybe, hogy a célt már szinte nem is lehet elérni, mert az időhúzás miatt értelmét veszti. Ezért nem írnak ki mindenre pl. népszavazást. Itt a vezetőket ugyan nem választották, ezért mondhatjuk diktatúra van. Igen, kimondtam. Aki itt van, az tesz is a győzelemért, és most nem a captcha fejtésről beszélek, azt „bárki” tudja, csinálja, elunja, vagy éppen fellelkesül. (A „bárkik” nélkül semmire se mennénk.) Azokról a dolgokról beszélek, amik a csapatot magasabb szinten működtetik, a szerverek, a programok, fórum, chat, hírlevelek, a célok, a lelkesítő ötletek az unalom és elvándorlás ellen. De nem zárunk ki senkit abból, hogy bekerüljön ebbe a csapatba. Mond el, hogy mit tudnál hozzátenni a dolgokhoz, annak érdekében, hogy előbbre jussunk, szárnyaljunk, minél gyorsabban.

Ötletekből dugig vagyunk, mondhatni Dunát lehet velük rekeszteni. A megvalósításokhoz kellenek emberek. Senki ne jöjjön, hogy ezt meg azt kéne csinálni - mert valószínű tudjuk - hanem csinálja! Támogatjuk! Gyere, nyitott vagyok az ötletekre, de még inkább támogatom a cselekvést, a produktumot, az eredményeket. Nem kell egyedül, ez egy csapatjáték! De ne feledjük, hogy „csak” egy játék. Ami nem játék, az a barátság, az összetartás, ami kialakult közöttünk.

Visszakanyarodva a címhez. Örülök, hogy ennyi szép győzelmet arattunk, kicsit annak is köszönhető, hogy a japánok is megfogyatkoztak. De nem szabad elbízni magunkat, tolni kell neki minden héten, hétről-hétre teljes gázzal. A cél a 2009-es Liga megnyerése, sok van még hátra, minden győzelem számít. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr401014677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monyt 2009.04.29. 11:48:46

Szia Csa3a!

Igazán elismerésre méltó, ahogy az "IT" világ ezernyi szegletében megpróbálod a HUPPER eszmét teríteni. Nem hinném, hogy valaha is akaródzna bármilyen késztetésem előjönni valami hasonlóra.
Hát igen "legyalultuk" a keletet és a nyugatot egyaránt (főleg a robik). Úgy tűnik, hogy az egyebekhez hasonlóan nektek is sikerült valamiféle IP "gyárat" beüzemelni. De siker záloga azonban mégis csak a kliensszám növelése lehet.Az INDEX-es cikk nagy ötlet és siker volt ezen a területen, gratula hozzá.

Ebben a bloggodban kissé sikerült szembemenni magaddal!
Olvasd:
"Mond el, hogy mit tudnál hozzátenni a dolgokhoz, annak érdekében, hogy előbbre jussunk, szárnyaljunk, minél gyorsabban.

Ötletekből dugig vagyunk, mondhatni Dunát lehet velük rekeszteni. A megvalósításokhoz kellenek emberek. Senki ne jöjjön, hogy ezt meg azt kéne csinálni - mert valószínű tudjuk - hanem csinálja!"

Egyrészt biztatsz mindenkit, hogy tegyen észrevételt a haladás érdekében, másrészt meg elhajtod a francba, hogy minek dumál bele. A "ha megcsinálod meglesz", filozófiát el kellene felejteni, annak ellenére, hogy ez nagyon népszerű bizonyos "nagytudású" körökben.
Helyedben, az ötleteket elemezném a fórumon, hogy mit lehetne megcsinálni, mit nem, mi az amit már kipróbált a csapat és nem jött be, esetleg segítséget kérni a fejlesztéshez.
Továbbra is drukkolok, hogy legyen erőd energiád ilyen aktivitással hirdetni a HUPPER eszmét.
üdv
monyt

csa3a · www.hupper.hu 2009.05.09. 07:35:19

@monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy később (akár 1-2 év múlva) visszaolvashassam. Aki elolvassa képet kaphat az akkori hangulat(om)ról. Fejlesztésben meg mindig lehet segíteni, nem gondoltam, hogy ezt kérni kell.
süti beállítások módosítása