HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

A Hupper szindróma

2008.02.14. 22:58 | csa3a | Szólj hozzá!

Titokzatos betegség ütötte fel a fejét a magyarországi internetezők körében. Ez a „vírus” azonban nem a számítógépet fertőzi meg, hanem magát a felhasználót. Tünetei között említhetjük a magas gépelési lázat, és az állandó kattintási kényszert. Az első esetet tavaly májusában regisztrálták, majd a kór rohamos terjedésbe kezdett, melyről az Index.hu is beszámolt cikkében. A térhódítása azóta sem állt meg, sőt egyre több ember kapja meg szerte az országban, illetve a határainkon kívül is.

A kór feltehetően japánból indult ki, mikor is felfedezték a www.clickclickclick.com oldalt, ahol egy „Click” gombot találtak. Kattints ide, hívogatott az oldal, de akkor még nem is sejtették, hogy mibe keverednek. Egy végeláthatatlan és abbahagyhatatlan játékba, mely kitölti a szabadidejüket, a munkájukat, az életüket. Pár hét alatt játékosok ezrei léptek be a versenybe, melyben nem magukért, hanem saját országukért küzdhetnek.

A közel egy év alatt csupán két nemzet maradt talpon: a japánok és a magyarok. Bár a két ország távol van egymástól, úgy tűnik, hogy mégis van valami közös bennünk, és ez nem más, mint a kitartás. Dacolva a kihívásokkal, egymást nem kímélve küzd a két nemzet egymással ma is. Japánok huppereknek nevezték el a magyar harcosokat, akik éjt nappallá téve lövik a virtuális kacsákat, mely a betegség fő okozója. Mindenkit óvakodjon az ádáz "Click" gombtól, mert a hatalmába kerítheti.

Kockázatok és mellékhatások tekintetében látogasson el a www.hupper.hu weboldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr81339795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása