HUPPER.HU

A www.clickcliclclick.com oldalon ádáz csata dúl a világ országai között, hogy ki kattint a legtöbbet. De mindez már nem ilyen egyszerű! A csata technikai tudásról, összefogásról és természetesen a győzelemről szól.

Friss topikok

  • Magyarósi Csaba: @csa3a: Haho, van meg itt valaki? Kene egy kis support a legjobb klikkelos csapattol a jatek hazai... (2012.04.27. 17:27) KUPAGYŐZELEM! 2009.
  • csa3a: Nem tudom mi az az MMO, de itt többet megtudhatsz a játékról: www.hupper.hu/ (2009.11.09. 21:21) Kuparemények
  • csa3a: @monyt: a blogot arra használom, hogy az éppen aktuális érzéseimet leírjam, annak érdekében, hogy ... (2009.05.09. 07:35) Győzelmi sorozat
  • csa3a: Bocs Demi, de ez annyira jó volt, hogy ide elmentettem. Majd visszaolvassuk egy év múlva :) (2008.11.06. 07:57) Üzenet (...a jövőnek)
  • ----: Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok. (2008.08.10. 12:48) Fuss el véle...

Fuss el véle...

2008.07.19. 14:41 | csa3a | 28 komment

Itt a vége, fuss el véle… Tudom, ezt valaminek a végére szokták írni, én mégis ezzel kezdem, ami nem is olyan meglepő ebben a hangulatban. Ennyi volt? Vagy csak megfáradtunk? Mikor a szeretett nő ezredszer is hozzánk bújik! Valahogy nem ugyanaz az érzés. Változunk. Nincs ezzel semmi baj, nem benne és nem is bennünk van a hiba, sőt nincs is semmiféle hiba. Egyszerűen ilyen az emberi természet! Valami újra vágyunk. Hogy a közhelyekkel éljek, a változatosság gyönyörködtet. Remélem, hogy eljön hamarosan.

Az előző fordulóban Ian a könnyű kacsákkal megvillantotta győzelem rég várt örömét. De nem sikerült, nem sokon múlt, mégis felért egy győzelemmel. Megszorongattuk a létszámfölényben lévő japánokat. Az eredmény azonban nem törte le úgy a csapatot, mint az tavaly decemberben történt, szerencsére a lelkesedés továbbra is kitartott.

A hét vége felé aztán Ian új taktikához folyamodott. Aktív támadással begyűjtötte minden klikkelő IP címét és kitiltotta azokat. Aki tudta, az IP cserével orvosolta a helyzetet. A kacsák továbbra sem változtak a fordulókezdés óta, ugyanazok az unalmas, alig olvasható, robotellenes betűkavalkádok akadályozták a békés klikkelő seregletet. A japánok elhúztak, a vadászok már csak becsületből és unalomból küzdenek. Várjuk a következő menetet, az új reményeket, a változást.

A fejlesztők – és köztük én is – közben új utakat keresnek. Az új, nem publikus „háttér fegyverek” készülőben vannak, szinte már bevetésre készek. További erőforrásokra és némi biztatásra van szükség, hogy tényleg hatékony csapásmérő erővé fejlődjenek. Jobban ki kell használni a lehetőségeket, nem visszariadva a kudarcoktól. Mindent egy lapra kell feltenni! Ha győzünk, az meghozza a hangulatot, és a Hupperek kedvét is!

Én már fogadtam a győzelemre! A japánok fáradnak. Ha egyszer győzünk, akkor többször is fogunk! Ne adjuk fel! Én itt leszek és klikkelek. Bármeddig. Gyertek Ti is! Hajrá Hupperek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hupper.blog.hu/api/trackback/id/tr28575682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közönség 2008.07.19. 15:18:28

"A hét vége felé aztán Ian új taktikához folyamodott. Aktív támadással begyűjtötte minden klikkelő IP címét és kitiltotta azokat."

/// nem az történt, hogy kacsaváltás volt, a robik nem tudták fejteni, mégis be lettek tolva százszám 0 vadászra a szálak és ezzel lett banravágva válogatás nélkül saját és proxy szál, nem ám :)

közönség 2008.07.19. 15:28:25

"További erőforrásokra és némi biztatásra van szükség, hogy tényleg hatékony csapásmérő erővé fejlődjenek."


Igen!!!!!!!!!!!! :) A biztatás az nagy fejlesztőerő :)))))))))

Erőforrások kellenek még hozzá?
... akkor azt hiszem egy darabig nem lesznek 'új, nem publikus „háttér fegyverek”' jelenleg időtlen idő óta humán és hardveres erőforrás hiány van és mindkettőből egyre jobban :)

a használathoz ha nincs erőforrás, akkor miként lett tesztelve eddig a fejlesztés? Honnan veszed, hogy hatékony lesz, tesztek nélkül?

meg milyen az a nem publikus háttérfegyver? :) szal most nem publikus a fejlesztés, de akkor miért van mondva, vagy a fegyver nem lesz publikus, de akkor miért van mondva?
A háttérfegyver megfogalmazás mit is jelent? :o


Nekem ez az egész duma mókusvakításnak néz ki, bár kétségtelenül ehető 60-as IQ alatt :)

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.19. 16:45:27

Nem baj, lényeg hogy valaki hozzászól. Egyébként nem volt kacsaváltás, amire robotok rossz fejtése bannolt. Engem pl. 1 éppen klikkelő, és 2 rossz kacsát kérő szálra bannoltak. Szóval semmi köze nem volt a fejtési hatákonysághoz. Köszi Other barátaim a hozzászólást.

Ian\'s secretary 2008.07.19. 17:32:54

"Aktív támadással begyűjtötte minden klikkelő IP címét és kitiltotta azokat." Yeeeesss ! It happened just like this! My boss wrote down all hungarian's ip, and banned them one ofter the other. I sharpaned all the penciles. :D

közönség 2008.07.19. 19:20:14

rossz kacsákat minek kér a szálad? :)))))

akartad mondani, rossz fejtést kapott szálra :) ami ugye lehet, hogy folyamatában már a sok-sok-sokadik rossz fejtés volt, aminek a fejtési hatékonysághoz ugyan semmi köze :) legfeljebb annyi, hogy ettől olykor banra megy a szál...

csa3a, majd ha egyszer találkozol egy fejlesztővel valahol, kérd meg, hogy magyarázza el neked, hogyan működik a rendszeretek és a ccc rendszere :)
most látom fejlesztő vagy, hát tudnod kell a dolgokat :)
"A fejlesztők – [b]és köztük én is[/b] – közben új utakat keresnek."

Nem kell ehhez semmiféle ip összgyüjtögetős kitiltás, egy kapcsoló állítása és máris érzékenyebben reagál a ccc, és már nem fogad el folyamatos 10 rossz megfejtést egy IPről, csak 3-at, és már ki is vannak tiltva azok az ip-k amik érzékelhetően nem emberi fejtéssel mennek. (mert ugye ez a szabály, ne robotolj, és a ccc-n fejts) Nincs itt semmiféle Ian felőli rosszindulat, csak roppant egyszerű szabályok. Meg végtelen butaság... de ez sem Ian oldalán...

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.19. 19:51:27

Akkor biztos úgy volt ahogy mondod, hogy 2 hibás fejtés után bannolt.

közönség 2008.07.20. 01:24:54

nem, én ezt mondom: "ami ugye lehet, hogy folyamatában már a sok-sok-sokadik rossz fejtés volt"

hupper vagy ugye, ez az oka, hogy nem érted az írott szöveget? a magadét sem.

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 08:21:48

Úgy látszik te nem érted amit én írok, vagy csak elbeszélünk egymás mellett. Régebben pedig nem volt ezzel gond, nem tudom miért lett így. Nem hiszem, hogy csak rajtam múlik. De most már akkor is kiderítem, mit akartál írni. Szóval:

"akartad mondani, rossz fejtést kapott szálra :) ami ugye lehet, hogy folyamatában már a sok-sok-sokadik rossz fejtés volt, aminek a fejtési hatékonysághoz ugyan semmi köze"

A folyamatában sokaidra értettem úgy, hogy nem volt közben jó megfejtés, tehát a jó után 2 hibásan fejtett kacsára bannolt. Ha nem így értetted, akkor meg igenis köze van a fejtési hatékonysághoz, mert úgy értetted, hogy sokkal több volt korábban a rossz kacsamegfejtés. Akkor most melyik? Asszem nem én vagyok a hülye, csak egyik állításod ellenben van a másikkal.

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 08:26:49

És persze ne feledjük azt a tényt sem, hogy ian a bannok előtt kb 10 perccel "körbeforgatta a számlálókat", vagyis nem írta fel a klikket, nem kért kacsát és számolt tovább a TC. Ebből gondoltam, hogy összeszedte az IP-ket, amiket utánna bannolt. Persze ez csak feltételezés, az igazat csak Ian tudja.

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 08:29:49

Valamint a japánok többségét is bannolta, pedig rájuk nem jellemző a robotizálás, és ezzel együtt a magas hibás fejtési arány. Ez is az állításom erősíti.

közönség 2008.07.20. 10:10:09

"A folyamatában sokaidra értettem úgy, hogy nem volt közben jó megfejtés, tehát a jó után 2 hibásan fejtett kacsára bannolt. Ha nem így értetted, akkor meg igenis köze van a fejtési hatékonysághoz, mert úgy értetted, hogy sokkal több volt korábban a rossz kacsamegfejtés. Akkor most melyik? Asszem nem én vagyok a hülye, csak egyik állításod ellenben van a másikkal."

he?

Te csa3a, sosem voltam nagy véleménnyel a javakról a fejedben, de ez a hablaty űbergigabrutál baromság.

figyi:

Te:
Engem pl. 1 éppen klikkelő, és 2 rossz kacsát kérő szálra bannoltak. Szóval semmi köze nem volt a fejtési hatákonysághoz.

// itt mintha olyasmit írnál, hogy (ha jól veszem ki a baromságból:2 rossz kacsát kérő szál) volt 3 szálad, 1 klikkelt, 2 pedig rossz megfejtést kapott. Ez a 3 szál 1 ip-n futott :o Ekkor banolt.

Én:
rossz kacsákat minek kér a szálad? :)))))

akartad mondani, rossz fejtést kapott szálra :) ami ugye lehet, hogy folyamatában már a sok-sok-sokadik rossz fejtés volt, aminek a fejtési hatékonysághoz ugyan semmi köze :) legfeljebb annyi, hogy ettől olykor banra megy a szál...

// ugye látod, hogy ott az gúny a mondatban, azaz téged idéztelek, miszerint is nincs köze a rossz fejtési aránynak. Azaz éppen azt akartam vele kifejezni, hogy igen is annak van hozzá köze, nem pedig Ian ip gyüjtögetős kitiltásának :)

Te:
Akkor biztos úgy volt ahogy mondod, hogy 2 hibás fejtés után bannolt.

// hol mondtam/írtam Én ilyet? :)

Te:
A folyamatában sokaidra értettem úgy, hogy nem volt közben jó megfejtés, tehát a jó után 2 hibásan fejtett kacsára bannolt. Ha nem így értetted, akkor meg igenis köze van a fejtési hatékonysághoz, mert úgy értetted, hogy sokkal több volt korábban a rossz kacsamegfejtés. Akkor most melyik? Asszem nem én vagyok a hülye, csak egyik állításod ellenben van a másikkal.

//A folyamatában sokadikra ezek szerint értetted, hogy azt írtam: "sok" hibás megfejtés volt, jó nem. Ebből a következtetést: "tehát a jó után 2 hibásan fejtett kacsára bannolt." nem tudom miféle logika alapján vontad le :o
"Ha nem így értetted, akkor meg igenis köze van a fejtési hatékonysághoz" folytatod a gondolat menetet.
//ÉN bizony így értettem, hogy van köze a bannak a fejtési hatékonysághoz, még mindig nem tudom hol olvastad tőlem ennek az ellenkezőjét?

"Asszem nem én vagyok a hülye, csak egyik állításod ellenben van a másikkal."
// Asszem pedig igen. Hol látsz te ellenkező állítást, amiben én azt mondom nincs köze a fejtési aránynak a banhoz?

Te:
"körbeforgatta a számlálókat", vagyis nem írta fel a klikket, nem kért kacsát és számolt tovább a TC.
//1, miazhogy körbeforgatta a számlálókat? :)
2, mi köze iannak a TChez? A ccc nem írta fel, és a tcnem kért kacsát, nem számolt tovább... bár ha nem kér kacsát mire számolna?
Ebből milyen logika az már megint ami alapján IP gyüjtésre gondoltál? Ami persze mint most írod, acsak a Te feltételezésed... bár a cikkben ezt nem feltételezésként írod:" Ian új taktikához folyamodott. Aktív támadással begyűjtötte minden klikkelő IP címét és kitiltotta azokat. "
másik baromságod ugyanezzel kapcsolatban:"A kacsák továbbra sem változtak..."
persze, hogy nem, ezért nem tudták a robik fejteni ugyanazzal az aránnyal őket tovább :)

közönség 2008.07.20. 10:16:28

azt hiszem megsejtettem valamit abból amit próbáltál mondani:

"Engem pl. 1 éppen klikkelő, és 2 rossz kacsát kérő szálra bannoltak. Szóval semmi köze nem volt a fejtési hatákonysághoz."

ez itt 1 szálra vonatkozik?
de akkor hogyan klikkelt, ha éppen 2 rossz kacsát (megfejtést kapott) ?
Rossz megfejtéssel nem klikkel a szál... ha meg klikkel nem kér kacsát...

vagy nem tudod mit akarsz leírni, vagy leírni nem tudod amit akarsz, vagy megpróbálsz kijönni a hülyeségedből, úgy, hogy megpróbálod valami magyarázattal alátámasztani

twnclicker 2008.07.20. 11:00:34

hát nekem, amikor szóltak, hogy banáneső van, éppen futott cirka 60 szálam. 1 se kapott ban-t. Most is szépen tolom 5e-vel :)

twnclicker 2008.07.20. 11:08:13

bár az is igaz, hogy nem engedem monitorozni az ip-imet, úgyhogy Ian nem tudta sem megpörgetni, sem leszkennelni őket. Használni kell a titkos nem publikus fejlesztéseket. Az ipsecret jól eldugja Ian elől a valós ip-t. DNS ezt már rég kitalálta ;D

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 12:02:40

Jó szöveg, tetszik. Na de hogy most már mindenki megértse. Volt 2 szálam, egyik épp klikkelt, a másik pedig a klikkelést befejezve a 2. kacsáját kérte, melyre rossz megfejtést adott és akkor jött a ban.

inferno 2008.07.20. 12:15:11

"Használni kell a titkos nem publikus fejlesztéseket."

Ez nagyon jó, twnclicker, a hun nem publikus fejlesztésével kikerüli a "banesőt", míg ebben az állítólagos banesőben a hupper csapat banolódik. Igen, hát így van értelme titokzatos fejlesztéseket csinálni.Vigyázni kell, nehogy hupper kézbe kerüljön. :D

"DNS ezt már rég kitalálta"
Hát akkor ezt tényleg jól kitalálta :D

A többi érdekességet inkább nem kommentálom.

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 12:18:23

köszi inferno, rég beszéltünk. kár hogy nem a hupper csapatot erősíted. de hát ilyen az élet, senki sem pótolhatatlan, van helyetted más. sorry.

inferno 2008.07.20. 13:12:39

Hali csa3a!
Nem szerintem egyáltalán nem kár, hogy nem a hupper csapatot erősítem :)
A karway féléknek fejlesszen az akinek gyomra van hozzá.
Bár, ahogy twnclicker hozzászólását nézem a ti fejlesztőitek sem a huppereknek fejlesztenek.

csa3a · www.hupper.hu 2008.07.20. 14:38:09

Csak sajnálni tudom, hogy hiába a sok munkátok, elismerést nem fogtok kapni senkitől.

Murila 2008.07.20. 14:40:41

Hááát, szar lehet, hogyha ti az elismerésért játszatok. Tudod, mi a játékért, és azért, mert nagyon jól érezzük magunkat együtt. A plusz meg, hogy rajtatok röhögünk :D

Murila 2008.07.20. 14:42:34

Egyébként ti kitől kaptatok elismerést eddig? És milyen formában lett ez kimutatva?

közönség 2008.07.20. 14:44:47

Hi! Can you guys help or call to arms the taiwan clickers?
I want to see them beating this awful fake other thing this time. -- (no-other)

Ezt a bejegyzést a japán vendégkönyvben kérdezd már meg Te is, hogy milyen IPről ment? Hátha neked is azt mondják, hogy magyar IP cím :)
És hátha elmondják azt is a Tajok és Japók, hogy meg voltak lepődve, hogy ki tolja taiwan-t, mert ők nem. Meggyőződésük volt, hogy Other szórakozik, mert tisztán robottempó volt ami a grafikonokon látszik is :) Jót nevettek, hogy ezek szerint másik robotképes csapatnak van ennyi energiája rajtunk kívül, hogy taiwant tolja,ahelyett, hogy megpróbálnaá saját magát előrébb tolni :)

közönség 2008.07.20. 14:46:42

persze mindezt gondolom az egész csapat tudtával, akik verejtékezve próbáltak közben nagyobb tempót diktálni a saját csapatuknak :)

inferno 2008.07.20. 14:50:27

"Csak sajnálni tudom, hogy hiába a sok munkátok, elismerést nem fogtok kapni senkitől."

Ez nekünk szórakozás, az embert meg ugye nem nagyon érdekli, hogy a szórakozásáért elismerik-e vagy se.
Gondolom mivel ti a HAZÁÉRT küzdötök, elvárájtok, hogy megkapjátok a Magyar Királyi Klikkelő Térdszalag Rend kitüntetéseit, nekünk ilyen igényünk nincs.

közönség 2008.07.20. 15:38:33

inferno, aki a Hazáért küzd, nem vár elismerést... aki elismerésre vágyik, az az elismerésért küzd...

ez utóbbi elképzelhető hupperéknél... máshonnan nem jön elismerés az életből, ezért itt keresik... és megkapják... klikkelő isten, kerdit, bónusz, szorzó, és "Nagyon Jó voltál" formában.
Na ezért már érdemes hazaárulózni, más szervereit leállítani, hazugságokat terjeszteni emberekről, hazudozni a csapattársaknak, férgezni, patkányozni, kiröhögtetni magukat összeesküvés elméletekkel, vádaskodni...

...kitudja, lehet hogy ilyen elismerés mellett valóban nem is jó ha az ember fejében több van annál, mint ami ahhoz kell, hogy ne szarja össze az udvart? :)

twnclicker 2008.07.20. 21:25:25

Ki mondta nektek, hogy japán tolta twn-t?
Mi voltunk :P

csa3a · http://www.privat-hupper.hu 2008.07.21. 12:22:29

hi csacsacsa

te megmondtad, hogy itt leszel a végsőkig.
kicsit átrendezve: ez azt jelenti te leszel az utolsó aki lelép? azért ez a rohamtempós mindenkit kitiltok ahonnan csak tudok? gyorsítani akarsz a dolgon ?

sztem kikészültél idegileg.
nem birod a nyomást. szervezés, fejlesztés, klikkelés, other támadások visszaverése...

az meg már végképp a vég, ha konferencián veszel részt japán és tajvani részről.
jó lehetett: csa3a japán képviseletében megnyitja a konferenciát... de csa3a tajwan képviseletében nemtetszésének ad hangot.. ezt megelégelve csa3a hupper képviselő berekeszti a tárgyalásokat ;D

te egy hős vagy. előléptetünk csa3b -vé

---- 2008.08.10. 12:48:26

Gratulálok az újabb other gerinctelenséghez, hogy más nevével is írtok.
süti beállítások módosítása